Jeroen

Image
Jeroen

Met zijn zakelijk inzicht en economische precisie is Jeroen onze boekhouder, CEO, en secretaresse tegelijk. Als afgestudeerd biotechnoloog en een volleerd manager in de voedings en farmaceutische sector is Jeroen meer dan beslagen in de harde wereld van het onderhandelen en … het bierdrinken achter de uren. Zelfs met een kater is deze directe communicator nog in staat een boekhouding te bestieren of een vergadering met vuur te leiden. Peedeegee voor de vrienden.

Nathan

Image
Nathan

Met een diploma geschiedenis onder de riem, waren er voor Nathan maar twee keuzes: leerkracht of bierbrouwer. Het is het laatste geworden! Als professioneel zeveraar is Nathan de creatieve kracht van de brouwerij. Op het laatste moment een origineel tekstje uit uw mouw schudden? Één adres! Daarnaast schoolde hij zich om tot professioneel schroter en is hij aan de slag als transportdienst, denktank en kuisvrouw. Copain voor de vrienden.

Gilles

Image
Gilles

Gilles is de man met de gouden handen. Zowel binnen als buiten de brouwerij. Als kinesist kneedt hij met veel geduld de spieren van zijn patiënten weer tot topkwaliteit. Die mentaliteit neemt hij mee tijdens het brouwen. Geen gram suiker teveel of een graad te weinig ontsnapt aan zijn arendsoog. Alles moet door zijn handen gaan alvorens het in de pot verdwijnt. Met zijn hoogontwikkelde zintuigen is hij de man achter onze succesvolle recepten. Brewmeister voor de vrienden.

Thomas

Image
Thomas

Opgegroeid, net over de schreef, in het stille Eede, zorgt deze sympathieke Meetjeslander voor de internationale toets in onze brouwerij. Na zijn vertrek uit het land van het wuivende riet en de stille kreken vestigde hij zich in Gent en wist hij met succes zijn eigen videoproductiehuis uit de grond de stampen: WhyNot.Digital. Geboren met ondernemersbloed ademt Thomas initiatief, ruikt hij, door de bierdampen heen, nieuwe gouden opportuniteiten en brengt hij vooral veel expertise mee naar de brouwerstafel. Toptransfer voor de vrienden!

Ja, pasportcontrol! Zijt gij wel 18 sloeber?

Ja, ik ben nen braven jongen/meiske